Јавен повик за достава на понуди за избор на консултанти за испорака на обуки за изработка на бизнис план (бр. 5/ЗАМ/2018)

објавено во: Повици / Огласи | 0

Македонската развојна фондација за претпријатија (МРФП) ги поканува сите заинтересирани субјекти – физички или правни лица да учествуваат во тендерска постапка за набавка на: консултантски услуги за испорака на обуки за изработка на бизнис план. Обуките се наменети за земјоделски … Продолжува

Сподели:

Повик за пријавување интерес за формирање на земјоделски задруги

објавено во: Повици / Огласи | 0

Повик бр. 3/ЗАМ/2018 за пријавување интерес за формирање на земјоделски задруги Техничка поддршка – прва фаза Почитувани, Проектот „Поддршка за развој на земјоделски задруги“, финансиран од ЕУ, Ве поканува да учествувате на Повикот за пријавување на групи на земјоделски стопанства … Продолжува

Сподели:

Повик за пријавување интерес за развој на земјоделски задруги

објавено во: Повици / Огласи | 0

Повик бр. 4/ЗАМ/2018 за пријавување интерес за развој на земјоделски задруги Техничка поддршка – прва фаза Почитувани, Проектот „Поддршка за развој на земјоделски задруги“, финансиран од ЕУ, Ве поканува да учествувате на „Повикот за пријавување интерес за развој на земјоделска … Продолжува

Сподели:

Јавен повик за изработка на веб-страна

објавено во: Повици / Огласи | 0

Јавен повик бр. 1/ЗАМ/2018 за избор на добавувач на услуга за изработка (развој и дизајн) на веб-страна на проектот „Поддршка за развој на земјоделски задруги во Македонија“ Македонската развојна фондација за претпријатија (МРФП) Ве поканува да учествувате во тендерска постапка … Продолжува

Сподели: