Продолжен повик за меѓународен надворешен експерт за подготовка на Стратегија за развој на земјоделски задруги

објавено во: Вести, Инфо, Повици / Огласи | 0

Во рамките на проектот „Поддршка на развојот на земјоделските задруги во Северна Македонија“, CARE планира да ангажира меѓународен надворешен експерт за подготовка на Стратегија за развој на земјоделски задруги. Документот треба да биде развиен, договорен и одобрен од CARE и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ).

Продолжениот рок за пријавување е 03 март, 2021 година, на е-пошта care.macedonia@care.org
 
Повеќе информации во врска со повикот може да најдете во деталниот ToR-от достапен подолу.

ToR – Strategy for cooperatives development_2021-02-25

Action plan for Development of Strategy_2021-02-25

Сподели: