Отворен повик за дизајн и имплементација на финалните промотивни активности

објавено во: Вести, Инфо, Повици / Огласи | 0

Повеќе информации на ТоР-от достапен овдеКраен рок за аплицирање е 26.07.2021 година.

Annex 1 – Preliminary list of the promotional products

Annex 2 – List of grantees with names and locations

Сподели: