Покана за Меѓународен ден на задруги / 06.07.2019 година

објавено во: Вести, Инфо | 0

Почитувани колеги и поддржувачи,

Задоволство ни е да ве поканиме на одбележувањето на овогодинешниот Меѓународен ден на задруги, во организација на ЕУ Проектот „Поддршка за развој на земјоделски задруги“ во просториите на МЗШВ, со почеток од 11:30 до 15 часот.

Овогодинешната тема на Меѓународниот ден на задругите е „Задруги за достоинствена работа“. Ќе ни биде задоволство заеднички да го одбележиме денот и да испратиме порака дека задругарството е актуелно и потребно за нашето земјоделие.

Агендата за настанот можете да ја најдете овде Agenda_International Day of Cooperatives_2019-07_MK

Ве очекуваме.

Искрено,

Од проектниот тим

Почитувани колеги и поддржувачи,

Задоволство ни е да ве поканиме на одбележувањето на овогодинешниот Меѓународен ден на задругите, во организација на ЕУ Проектот „Поддршка за развој на земјоделски задруги“ во просториите на МЗШВ, со почеток од 11:30 до 15 часот.

Овогодинешната тема на Меѓународниот ден на задругите е „Задруги за достоинствена работа“. Ќе ни биде задоволство заеднички да го одбележиме денот и да испратиме порака дека задругарството е актуелно и потребно за нашето земјоделие.

Агендата за настанот можете да ја погледнете овде Agenda_International Day of Cooperatives_2019-07_MK.

Искрено,

Од проектниот тим

Сподели: